به گزارش همشهریآنلاین؛ معاون اجتماعی وزیر کشور معتقد است: عدهای بدون درنظرگرفتن ریشهها و علل اصلی طلاق، فقر و بیکاری را علت اصلی معرفی میکنند این در حالی است که بیشترین طلاقها در میان قشر ثروتمند اتفاق میافتد
علی اسماعیلی، متخصص روانشناسی دراینباره به همشهری میگوید: بخش اعظم مشاورههای ما اختلافات خانوادگی زوجین مرفه و ثروتمندی است که راهی جز طلاق برایشان باقی نمانده است. عمده اختلافات زوجین در قشر مرفه یا بهاصطلاح بالاشهرنشین تناسب نداشتن سبکهای زندگی خانوادهها و تفاوتهای فرهنگی آنهاست»
اما سیدمحمود محمدی، قاضی دادگستری دراین باره به همشهری میگوید: اتفاقا عوامل اقتصادی یکی از عوامل مؤثر بر جداییها در قشر مرفه است با شکل و شمایلی متفاوت! ضمن اینکه در مناطق بالای شهر خیانت عامل اصلی جدایی افراد نیست. به گفته این حقوقدان، «یکی از عوامل جامعهشناختی مؤثر در طلاق زوجین مرفه، تب مهاجرت و مخالفت یکی از زوجین است. ممکن است از سوی هرکدام از زوجین مطرح و باعث ازهمپاشیدگی کانون خانواده شود.
به عقیده او «نبود فرزند مشترک بین زوجین ثروتمند باعث شده تا این افراد خیلی راحتتر و بیدغدغه نسبت به جدایی فکر کنند و تلاشی هم برای رفع مشکلاتشان نداشته باشند»
این حقوقدان میگوید: رقابت برای داشتن زندگی لوکستر در قیاس با دیگران یکی از مهمترین عوامل جداییها در مناطق ثروتمندنشین است؛ موضوعی که همواره باعث دورشدن زوجین از همدیگر و جلب توجه آنها به حاشیههای زندگی میشود
نظر شما